۱۸
۶۸
آقــا

اقدام به بارداری_سریع؟

سلام خسته نباشید.من عفونت داشتم به دکترزنان مراجعه کردم برام قرص میترونیدازول ولاکتوفم،فلوکونازول تجویزکرده.قرص میترونیدازول روهردوازده ساعت دوتا میخورم دکترگفته به شوهرتم بده هر دوازده دوتا مدت مصرف هم ده روزه امروز یه دوروزه مصرف میکنیم،قرص لاکتوفم هم روزی یکی وقرص فلوکونازول هم سه روزی یکی.
من میخوام برای این ماه اقدام به بارداری کنم با اینکه این قرصارو مصرف میکنم ایرادی نداره یا مشکلی پیش نمیادیاروی تخمک گذاری تاثیرنداره.ممنون میشم جوابمو بدین هرچه زودتر البته تا قاعدگی این ماهم ده روز مونده

1 پـاسـخ

بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران