۴۴
۷۵
خانــم

مشکلات فرزند؟

سلام آقای دکتر من دوست دارم پسرم رو بیارم مشاوره ولی نمیاد چکارکنم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير ..براي سهولت در آمدن ايشون ب مشاوره چند روزي باهاش رابطه صميمي و عاطفي برقرار کنين و اروم اروم باهاش زمزمه کنين ک من رفتم دکتر جهت مشکلات خوابم و کمي استرس دارم و دکتر گفت که بگين پسرتونم بياد که ميخام از توانمندياش استفاده کنم جهت کمک به شما و يک نوبت هم خواسته که بابات بره مشاوره که به مشکل من کمک بيشتري بشه در درمان

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در فولادشهر