۱۷
۵۲
خانــم

زمان تخمک گذاری من کی هست؟

با سلام خسته نباشید من قصد حامله شدن دارم من 17 شهریور پریود شدم پریود هام 28 روزه هست من 1 مهر تا 5 مهر نزدیکی داشتم الان من حامله هستم به نظر شما زمان تخمک گذاری من کی هست ؟ ممنون میشم جوابمو بدید

1 پـاسـخ

  • سلام صالحه جان تبريک ميگم بابت تصميمت. اگر پريودهاتون منظمه تخمک گذاري وسط سيکل محتمله حدود روز دهم سيکل تا يک هفته بهترين موقع براي نزديکيه .البته ميشه با کيتهاي تخمک گذاري تا حدودي دقيقتر مشخص کرد .تحت نظر ماما يا پزشک باشيد تا هم مراقبتهاي قبل بارداري را آموزش ببينيد هم اگر نياز به مصرف مکمل يا دارو هست براتون انجام بشه 🌹

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 374 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در دلیجان