عدم حضور در مطب ؟

درود بر شما خ دکتر غرض از مزاحمت عرضی داشتی که از شما بعنوان یک شهروند ساکن مشهد گله مندم مگر این سایت دکتر یاب با هماهنگی شما نوبیت دهی انجام نمی‌دهند؟ پس چرا بمن روز 1402/10/10ساعت14وقت داد و من از مسیری بسیار دور راس ساعت14 با دربسته مواجه شدم این اخلاقا این کار درستی است که ساعت 14وقت بدین و ساعت 16تشریف بیاورین با این خال تا ساعت14/30هم منتظر ماندم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير من دکتر طاهر هستم براي نوبت اينترنتي معمولا تماس هم بايد گرفته بشه نوبت ها در مطب تقريبي هست اونروز ساعت 14:30 مطب فعال بود حالا نميدونم شما پذيرش شدين يا نه ولي ساعت کار مطب سعد 14 الي 10 شب هست اون تابلو جلو مطب قديمي هست که گفتم درستش کنند احمد آباد ترافيک نا معلوم و سنگيني داره اي کاش تشريف اوردين ديدين در بسته اس تماس مي گرفتين به هر حال بنده عذر خواهم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران