۴
۱۴
آقــا

پایین امدن سدیم خون؟

سلام به خدمت دکتر خسته نباشید پسرم 4 سالشه که سدیم خونش پایین میاد 5ماهه دکتر میبریم هنوز دکترا تشخیص ندادن که علت پایین امدن سدیم خونش از چیه ضمنا با تزریق سدیم بالا نمیره الا ن فقط با خوردن نمک بالا می رود از شما دکتر محترم راهنمای می خوام اگه صلاح میدانید بیارمش به خدمت خودتان با تشکر از شما

1 پـاسـخ

  • سديم به عنوان يکي از الکتروليت هاي ارزشمند موجود در خون نقش مهمي در حفظ فشار خون، تنظيم عملکرد اعصاب ، عضلات پشتيباني و تعادل مايعات بدن بر عهده دارد. سطح طبيعي سديم خون بين 135 تا 145 ميلي اکي والان در ليتر مي باشد. اگر سطح سديم خون به هر دليلي به کمتر از 135 ميلي اکي والان در ليتر کاهش يابد، بنا به تعريف به آن هيپوناترمي مي گوئيم. علل متعددي در بروز هيپوناترمي تاثير گذار مي باشند. کمبود سديم ناشي از دفع بيش از حد آن از کليه ها يکي از موارد ايجاد کننده هيپوناترمي مي باشد. استفاده از داروهاي ديورتيک (افزايش دهنده دفع ادرار) ، اروپاتي هاي انسدادي، بيماري کليه پلي کيستيک، اسيدوز توبولر کليه نوع پروگسيمال ، سندرم دفع نمک بدليل مشکلات مغزي (cerebral salt wasting ) و پائين بودن آلدوسترن خون ( hypoaldosteronism ) و برخي علل ديگراز جمله مواردي هستند که مي توانند در کاهش سديم خون نقش داشته باشند. مطمئنا از طرف همکاران در مورد فرزند شما علل قابل شناسائي بررسي شده اند که به تشخيص خاصي منجر نشده است . در هر حال به نظر مي رسد ميزان دفع سديم ادرار از کليه ها بيشتر از حد نرمال بوده و استفاده از رژيم غذائي با نمک بيشتر از حد متعارف با استفاده از نظر متخصصين تغذيه مي تواند کمک کننده باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در طبس