وضعیت قلبی مادرم؟

با سلام، جناب دکتر،مادر م ، ماهتاب دستگاهی )88 ساله (پیش تر مریض خانم دکتر نرگس یوسف پور در تهران بوده اندو از طریق دارو بیماری عروق قلبشان کنترل می شد.اخیرا به بیماری ریوی مبتلا شده اند و پس از خارج کردن اب و گرفتگی های ریه بسیار بدحال هستند و ضربان و تپش قلبشان بسیار نامنظم است.البته ایشان مشکل ضعف عمومی شدید نیز دارند.سپاسگزار می شوم اگر راهنمایی بفرمایید یا اگر امکان ویزیت ایشان ، با توجه به وضع جسمی شان وجود دارد، مساعدت بفرمایید.با سپاس فراوان ، حکیمه دست رنجی

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق ، الکتروفيزيولژي باليني قلب و پيس ميكر در تهران