۴۳
۹۸
آقــا

التهاب و خارش شدید در ناحیه آلت تناسلی؟

باسلام، 6ماه قبل با خارش شدید در قسمت میانی آلت تناسلی از خواب بیدار شدم، بعد از حدود دو ماه خارش با التهاب و قرمزی یک سانتیمتری همراه شد، به مرور بیشتر شد در حدود 2 سانتیمتر،درضمن درهمین حین از قسمت پشت زانو التهاب و خارش هم به آن اضافه شد. پیش یک دکتر ارولوژی رفتم ایشون گفتن بیماری خودایمنی بدن هست خودش خوب میشه، بهتر نشد پیش یک متخصص دیگه رفتم و ایشون دارو دادن و آزمایش که بعد از یکهفته استفاده از داروها و یبوست شدن متوجه شدم که داروها بیشتر برای درمان پروستات و زگیل تناسلی است، که بعد از نتیجه نگرفتن داروها را رها کردم، الان همچنان این مشکل رو دارم و متاسفانه مساحت ملتهب شده کمی بیشتر شده و به بالای کلاهک سر آلت هم سرایت کرده و خارش همراه با سوزش شده است، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید باتشکر

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در ورنامخواست