این علائم علائم چه بیماری ای هست؟

سلام
وقتتون بخیر باشه!
من دارای اضافه وزن زیادی هستم.
که بتازگی ورزش و رژیم رو دارم..
ولی چندین ماهه که حالم بده و خانوادم پیگیری نمیکنن ولی خودم خیلی میترسم..
همیشه حالت تهوع دارم حتی وقتی غذا میخورم همیشه تهوع و سرگیجه دارم پوستم میریزه پوست صورتم بدنم خشک شده درصورتی ک من پوستم چربه ولی پوست میریزم و گاهی وقتا پشت شونه چپم خاب میره مومورمیشه و میسوزه شدیدا استرسیم وچندین ساله افسردگی شدید دارم که خانوادم نمیزارن قرص استفاده کنم درصورتی ک تجویز دکتر بوده.. زیرچشام گود شده و بسختی میتونم بخابم

1 پـاسـخ

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران