پروتز سینه؟

باسلام و ضمن خسته نباشید. من سینه های کوچک و افتاده دارم و قصد پروتز سینه دارم ولی از عواقب و عوارض اش و دوره نقاهت میترسم 1-آیا این عمل برای بدن ضرر ندارد.??بعدا دنبال دارو و دکتر جهت خوب کرون این عمل باشم.
2-فقط لیفت با بخیه انجام بدهم و بیخیال سایز بزرگ باشم در این روش دیگر ماده ای اضافه نشده و دردسر ندارم یا اصلا دردسر نداره ???
به نظرم سینه که برش میخوره و قراره به سمت بالا کشیده بشود کنی پرواز انجام بدهم
چه موادی خوب و عالی هستند برایدعمل پروتز در اینترنت خیلی چیزها نوشته ولی نظر شما مهم است و اینکه
هزینه این عمل چند است ??

1 پـاسـخ

بازدید : 197 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و زيبايي در گرگان