زایمان ومصرف دارو؟

0من مشهد هستم خواهرم هفته ی چهل بارداری شه بیست روز پیش کرونا گرفت بستری شد دیدایمر خونش رفت روی 1200 براش آمپول انعقادخون وقرص آسپرین دادن الان که هفته ی چهلم برا سزارین رفتیم بستری نکردن الان ده روزه آسپرین مصرف میکرده روزی یک عدد ازدیشب نخورده تا چندروز نخوره میشه بستری بشه وچیکارکنه زودتر دفع بشه واینکه هفته ی چهلم هست وامروز گفتن کمی انقباض هم داشته خطرناک نیس که بچه بمونه توشکمش کسی بهش نگفته آسپرین نخور الان میگن عمل نمیشی چون آسپرین خوردی چندروز باید رد بشه از مصرف آخرین آسپرین الانم دیدایمر خونش اومده 500

2 پـاسـخ

  • سلام عزيزم ايشون بايد تحت نظر باشند و از بچه نوار قلب يا NST گرفته بشه و يک هفته بعد در صورت عدم وجود انقباض ميشه سزارين بشه و قبلش ازمايشات انعقادي و بررسي پلاکت انجام بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران