۴۰
۸۲
آقــا

اختلال نعوظ و زودانزالی ؟

سلام آقای دکتر.
حدود 4 سال پیش یه بار مشکل نعوظ پیدا کردم که فکر میکنم به خاطر آنفولانزا شدید و مصرف داروهای زیاد بود . من بیخیال شدم ولی همیشه مشکل زودانزالی داشتم ، کمتر از دو دقیقه ولی خجالت میکشم برم دکتر .
ولی الان حدود یه ماهی هست که احساس بی حسی در آلت تناسلی دارم ، کاملاً کوچک شده و میره تو بدنم ، بطوریکه اصلاً معلوم نیست و انگار اصلاً آلت ندارم .
الان تو این یک ماه مشکل نعوظ هم دارم ، تو رابطه جنسی اصلاً نعوظ ندارم .
دکتر خواهشاً راهنمایی کنید .
هم بی حسی ، هم نعوظ و هم زودانزالی

خودم از نظر روحی خیلی عذاب میکشم که یه همچین وضعی پیش اومده ولی شریک جنسیم میگه اشکال نداره ، به دکتر مراجعه کن .

سن : 40 سال
اضافه وزن : حدود 20 کیلو
پارسال که رفتم آزمایش LDL تقریباً بالا ، HDL تقریباً پایین ، اوره تقریباً بالا داشتم .
خانوادگی مشکل قلبی داریم ولی من حدود شش ماه پیش چکاپ قلب رفتم ، نوار قلب و اکو گفتن مشکلی نداری .
آقای دکتر من تو شهر خودمون به یه پزشک اورولوژی مراجعه کردم و ایشون گفتن که فقط خوردن قرص ، مقطعی هستش .
باید برات لیزر آلت تناسلی انجام بدم و بعد از اون سه ماه قرص برات تجویز میکنم .
می خواستم نظر شما رو بدونم .
لیزر آلت تناسلی چی هست ؟؟؟

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران