۲۱
۸۴
خانــم

رژیم بعداززایمان؟

سلام خسته نباشین من دوماهه زایمان کردم(طبیعی)نوزادم ازشیرخودم تغذیه میکنه وزنم خیلی زیاده میتونن رژیم بگیرموورزش کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب خدمت شما
    بله شما ميتونين از رژيم شيردهي استفاده کنيد که همزمان کمک به کاهش وزن شما کند و براي بچه و شيرتون مشکلي پيش نياد و همچنين تمرين ورزش هم با توجه به شرايط شما طراحي بشه که بتونين همراه با شيردهي، وزنتون رو کم کنيد . و بهتون کمک کنيم که چه رژيمي براتون مناسبه که شيرتون هم کم نشه و براي افزايش ميزان و کيفيت شير براي نوزادتون، چي ميشه استفاده کرد.
    براي دريافت مشاوره تخصصي تر با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران