۳۳
۶۵
خانــم

هموروئید خارجی وداخلی ؟

سلام اقای دکتربنده5ماه باردارم وقبل بارداری دچار بواسیر خارجی بودم وتنها با استفاده از پماد هموروئید دردم تسکین میدادم بعد بارداریم درد واقعا بیشتر شده واحساس میکنم گوشت اضافه در داخل وخارج از مقعدم بیشتر شده ،توی نشستن ،ایستادن وخوابیدن واجابت مزاج واقعا همه جهت مشکل پیدا کردم .اطاف مقعدم خیلی سوزناک ودرد ناک شده .یبوست که میگیرم احساس میکنم به اندازه5سانت از روده ام متورم وخارج میشه که با دست باید برگردونم .ویه چیز سفتی داخل ان احساس میکنم که هنگام نشستن تیرمیکشه.
خاستم ببینم راه درمانش چیه واینکه حتما باید عمل بشم خیلی خسته شدم تقریبا چندسال این درد وتحمل کردم ولی دیگه واقعا برام سخت شده ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام.هموروئيد شما به دليل حاملگي و فشار رحم تشديد شده است.ترجيحا نبايد جراحي بشيد تا بعد حاملگي.سبزي، ميوه، مايعات، روغن زيتون، انجير خشک و خيسانده مصرف کنيد.تا شکمتون نرم بشه.به صورت محدود و دو سه روزه ميتونيد از پماد آنتي هموروئيد هر 12 ساعت استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در خرم آباد