۲۸
۶۸
خانــم

ورم مچ هر دوپا و دست راست؟

با سلام خسته نباشید دکتر دوماه پیش درد پا و دست داشتم والان ورم کرده مچ هردوتا پا و دست راستم ازمایش cbc انجام دادم همه چیز عالی به دکتر قلب و عروق و اورولوژی و مفاصل رفتم مشکلی نبود نظر شما چیه واقعا دارم اذیت میشم دکتر ارتوپد هم ده جلسه برام فیزیوتراپی تجویز کرد ک انجام دادم اما تاثیری نداشت اصلا الان چه کاری باید انجام بدم دکتر مغز و اعصاب از کمر برام ام آر ای نوشت میخواستم بدونم با ام آر ای کمر مشکل من مشخص میشه؟

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران