۲۷
۶۴
خانــم

آیا مصرف قرص اسپیرونولاکتون برای کاهش میزان تستوسترون دربدن باید تا اخر عمر ادامه پیدا کند؟ و آیا قرص جایگزین دیگری بجای این قرص برای کاهش تستسترون وجود دارد؟

با عرض سلام، وقتتون بخیر باشه
من دختر 27 ساله ام و مجردم، از 18 سالگی مشکلات هورمونی پیدا کردم به این صورت که جوش زیاد میزدم و موهای زائد و زبر رو صورت و بدنم رشد میکرد، بعد از ازمایش مشخص شد که تستسترون بدنم زیاد هست، به تجویز دکتر پوست از قرص اسپیرونولاکتون و قرص سیپروترون کامپاند استفاده می کردم ولی چندوقت بعد از قطع دارو دوباره همون مشکل برمیگشت، خواستم بپرسم آیا راه و درمان قطعی برای رفع میزان زیاد تستسترون وجود داره؟ یا اینکه باید تا اخر عمر قرص اسپیرونولاکتون رو مصرف کنم ؟

و با توجه به اینکه با مصرف قرص اسپیرونولاکتون لک هایی روی پوستم(هم در صورت، هم در وسط سینه و هم بالای ناحیه تناسلی) ایجاد شده، ایا داروی جایگزینی وجود دارد که به جای اسپیرونولاکتون برای درمان مشکل هورمونی و کاهش تستسترون بدون ایجاد لک پوستی، استفاده کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران