۱۹
۷۰
خانــم

چند روز پیش با شما مشاوره آنلاین داشتم و برام دارو تجویز کردید نگرانم که نکنه با قرص دیگم تداخل داشته باشه...؟

سلام وقتتون بخیر ، چند روز با شما مشاوره آنلاین داشتم و برام فلوکستین تجویز کردید ، از قبل هم خودم یه مکمل اعصاب استفاده می‌کردم برای بهبود خلق و خو... توی توضیحات مکمل نوشته با بعضی دارو های اعصاب ممکنه مشکلی داشته باشه ( عکسش رو میزارم اینجا ) ، ممکنه ببینید میتونم همزمان با هم موقع سحری استفاده کنم یا نه؟؟
و اگر نه چطور استفاده کنم؟؟ آیا باید مکمل رو حذف کنم؟
ممنونم.

1 پـاسـخ

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در شیروان