۳۱
۷۵
آقــا

اختلال در گردش زبان؟

سلام خسته نباشید. پسر من شش ساله ست ولی در تلفظ بعضی حروف مشکل دارد قبلا چند جلسه گفتار درمان های متفاوت مراجعه کردیم بعد چند جلسه گفتار درمانی تغییر خاصی حاصل نشد، دکتر گفتار درمان گفتن زبان گردش کافی ندارد و با دستگاهی میگفتن برق ضعیف دارد ماساژ درمانی زبان و فک انجام دادن بهبودی حاصل نشده و بعد به خاطر کرونا و بی تاثیر بودن و اینکه گفته شده که کودکی در مطب دکتر به خاطر این نوع ماساژ دچار مشکل شده از ادامه صرف نظر کردیم ضمنا فرزندم مشکل مغزی و جسمی ندارد فقط گفتار مشکل دارن حالا میخواستم نظر شما را درباره این مشکل پسرم بدانم جهت مراجعه به مطب شما.(چون شهرستان هستم).این زبان درمانی یعنی حل مشکل عدم گردش کافی زبان؟ لطفا کمک کنین خواهش میکنم چون پسرم سال آینده باید مدرسه برود

1 پـاسـخ

  • با سلام اگر مشکل کودک، مشکلات تلفظ و توليد صداها باشد صرفا با گفتار درماني قابليت بهبود دارد و نياز به ماساژ زبان يا دستگاه هاي خاص مربوط به اين کار نيست. مگر اينکه کودک شما مشکلات همراه ديگري مثل مشکلات حسي عصبي داشته باشد به طور مثال آبريزش دهان، مشکل در جويدن و حرکات گفتاري ضعف ويا آفازيا داشته باشد که در اين صورت نياز به درمان هاي تخصصي تر دارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسيب شناس گفتار و زبان شناس در گرگان