۱۷
۹۶
خانــم

یه چیزی مثل جوش اما گنده تر و دردناک روی ناحیه بالایی اندام تنسالیم دارم ؟

سلام ، میشه بهم بگید این چیه ؟ هفده سالمه و خجالت میکشم به مامانم بگم ، میشه کمک کنید بگید چیه و درمانش چجوریه ،،، خیلی ترسیدم ،،،ممنونم
انگار چندتا جوش کنار هم باشه ، ولی مثل جوش حالت چرکی نداره که بشه ترکوندش، انگار ریشه داره میگیرم مثل توپ میمونه، دست بهش بزنم خیلی درد میگیره
اول یکی بود گفتم خوب میشه ، الان بزرگ شده و انگار چندتایه،قد یه فندقه

بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران