افسردگی شدید؟

باسلام
پسرم از دوران کودکی دچار افسردگی و اضطراب بود با موسقی و ورژشسرگمش کردم از هوش بسیار بالیی برخوردار است تا زمانی که تحت کنترول خودم بود وضعیت خیلی بدی نداشت چندین روانشناس او را تحت درمان داشته اند و چند جلسه هم پیش روانپزشک بردم و دارو مصرف کرده , ولی از موقعی که رفت دانشگاه با دوستان بدی معاشرت داشت و به سمت مصرف دخانیات کشیده شده و به تازگی بعضی وقتها مخفیانه قرص زولپیدم مصرف میکند و متاسفانه حالش خوب نیست, افسردگی شدید, نا امیدی , زود رنجی و پرخشگری از حالات او می باشد.
لطفا مرا راهنمایی کنید
در صورت نیاز نوبتی به ما بدهید تا از نزدیک مورد مطالعه قرار گیرد
ما شهرستان هستیم
با سپاس فراوان

بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران