۴۲
خانــم

درمان رزاسه ؟

با سلام شنیدم رزاسه درمان قطعی نداره .آیا این موضوع درسته ? بهترین درمان از نظر شما چیه لطفا پاسخ بدید .ضمنا کبد چرب هم دارم میکرو درم و پلینگ هم کردم که متاسفانه نتیجه نگرفتم

1 پـاسـخ

  • دوست عزیز پزشک شما حتما پیلینگ و میکردرم رو برای درمان روزاسه انجام ندادن و برای کلی بهتر شدن پوست بوده....میکرودرم یک پاکسازی ساده و کلی پوست هستش و البته پیلینگ های شیمیایی برای پوست های دچار روزاسه و مشابه پر خطر هستند...درمان و بهبودی دو لغت متفاوت هستند در رزواسه و برخی بیماری ها درمان قطعی وجود ندارد ولی بهبود انهم با توجه به شرایط بیمار متفاوت هست ....پی دی ال برای رفع التهاب و قرمزی بهبود مناسبی دارد که در کنار برخی پمادهای مناسب رضایت زیادی برای بیماران داشته است ( توجه به معنای لغات داشته باشید) .............پزشکان مشاور مطب دکتر خلیلی

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 263 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران