۲۸
۶۵
خانــم

افزایش ضربان قلب در برخی موارد و مواقع ؟

سلام خانم دکتر خوبین، میبخشید یکی از بستگان ما که حدود 27 28 سالشونه و خانم هستن ، گاهی وقتا دچار افزایش ضربان قلب میشن و به نوعی حالشون بد میشه ، ایشون به پزشک مراجعه کردن و حتی اکو هم شون و نظر دکتر این بود هیچ مشکلی ندارن و فقط از ترس و استرس دور باشن
همین
اما خود بیمار اصرار دارن که گاهی وقتا به دلیل ترس حالشون بد میشه و دچار افزایش ضربان قلب میشن البته در بعضی مواقع و مواجه با شخصه خاصی اینطور میشن
خانم دکتر به خدا واقعا کلافه شدیم دکتر گفتن مشکلی ندارن خودش میگه حالم بده
واقعا مشکل جدی هست یا الکیه !!
و اینکه بیمار در خانوادشون بیماری قلبی ارثی دارن فقط همین !!
از لحاظ علم پزشکی این ناراحتی و افزایش ضربان قلب توجیه منطقی داره یا فقط برای جلب توجه اطرافیان انجام میشه!!
ممنون ازشما و راهنماییتون 🌹

1 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران