۱۸
۴۹
آقــا

خونریزی غیر طبیعی؟

سلام خسته نباشید من 18سال دارم و الان دو سال هست که مداوم خون ریزی دارم به صورتی که در ماه شاید دو الی سه روز پاک باشم پارسال سونو انجام دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم و ضخامت دیواره رحم و قرص جلوگیری بهم دادم که ار عوارضش ترسیدم و استفاده نکردم خون ریزیم بیشتر مواقع قهوه ای تیره هست و به لخته لخته هر چند وقت یک بار هست خون ریزیم زیاد میشه اما خیلی روم تاثیر گذاشته به شدت بی حالم و بی حوصله و خودم این تغییر و تاثیر رو متوجه میشم و کاهش وزن هم دارم میخواستم بدونم جز مصرف قرص جلوگیری درمان دیگری هم داره یا خطرناک هست یا نه

1 پـاسـخ

  • سلام، شرح حالتون کامل نيست، نميدونم شما چند ساله پريود ميشين؟ چه آزمايشها و سونوگرافي هايي انجام دادين؟ آيا CBC (ازمايش براي کم خوني) و تست تيروئيد انجام دادين؟ ضخامت اندومتر چقدر بوده؟ و در چه روزي از سيکل قاعدگي انجام شده؟ چون بر اساس روز سيکل قاعدگي ضخامت فرق ميکنه. منظورتون از تنبلي تخمدان، PCO (سندروم تخمدان پلي کيستيک) هست؟ و ... بر اساس جواب اين سوالات درمان فرق ميکنه. با اين حال مهمترين علت خونريزي هاي نامرتب در سن شما عدم تخمک گذاريه، البته ناگفته نماند کم خوني هم ميتونه شرايط رو بدتر کنه، تا جواب قطعي توصيه ميکنم آيرون پلاس مصرف کنيد. اگر مشکل خاصي نباشه براي تنظيم پريود قرص هاي جلوگيري بهترين گزينه هستند. انواع کم خطر و کم عارضه اين قرص ها در بازار موجوده، مثل ياسمين و بلارا، معمولا براي تنظيم پريود در صورت اينکه مشکل خاصي نباشه دو تا حداکثر 6 ماه قرص هاي جلوگيري يا انواع قرص هاي پروژستروني تجويز ميشه، در هر صورت شرح حال کامل و ويزيت بايد انجام بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران