تپش قلب شدید در بارداری؟

سلام وقتتون بخیر
من قبلاً هرازگاهی تپش قلب ناگهانی داشتم، ولی پیش دکترم که رفتم و اکو گرفتم گفتن فقط از اضطرابه.
الان من هفته ششم بارداری‌ام. به تازگی موقع خواب یا هنگام استراحت تپش قلب شدید( ضربانم به 100میرسه) میگیرم. امروز متوجه این شدم که کشاله رانم هم به شدت درد میکنه و حتی یکم کبودی کمرنگی هم داره. همچنین پشت ساق هردو پاهام به اندازه یک سکه خیلی پررنگ کبود شده. آیا اینا بهم ربط دارن؟ خطرش جدیه و باید حتماً اکو بدم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران