تپش قلب ناشی از اسید معده ؟

با سلام و احترام خدمت شما پزشک محترم
بنده 37 سالمه و مشکل آی بی اس دارم. گاهی دچار تپش قلب میشم و این حالت وقتی که از جام بلند میشم، بیشتر می‌شه. و حتی گاهی هم همراه با درد و سوزش قفسه‌ی سینه ست. سال گذشته اکو و تست نوار قلب انجام دادم، و بنا به گفته‌ی دکتر، همه چیز عادی و طبیعی بوده. اما به تازگی این حالت بیشتر شده. مخصوصاً زمانی که سوزش و اسید معده دارم. البته خیلی به ندرت دچار رفلاکس دهانی معده می‌شم. ولی به هر حال مشکل اسید معده و نفخ معده رو همیشه دارم. سوالم اینه که: آیا دوباره مراحل اکو و نوار قلب و در صورت نیاز، تست ورزش و مراحل درمانی این چنینی رو انجام بدم، یا نه؟. و آیا این حالت به خاطر اسید و گاستریت معده ست یا مشکل قلبی؟. چون واقعاً نگران کننده ست. ضمناً بنده آزمایش خون هم دادم و خدا رو شکر مشکلی هم ندارم.
سپاس بی پایان از شما
همیشه تندرست باشید

2 پـاسـخ

  • در برخي از افراد سيستم مقابله بدن به تغيير وضعيت از حالت خوابيده به ايستاده با تاخير عمل ميکنه و باعث ثپش قلب و گاهي افت فشار ميشه.
    هر چه آب زيادتر مصرف کنيد بهتر هست
    حتما بين وعده هاي غذايي ميان وعده استفاده کنيد
    از لحاظ مشکلات تيروئيدي و ديابت هم آزمايش بديد
    موقع بلند شدن از رختخواب يه مقدار گوشه تخت بشينيد
    اگه عضلات پشت ساق پا قوي تر بشن هم کمک کننده هست که ورزش بهتون کمک ميکنه
    در نهايت اگه با تغيير سبک زندگي و رژيم غذايي بهتر نشديد داروهايي هست که کمک کننده باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام از آنجا که اضطراب، استرس و افسردگي ميتواند علائم جسمي ايجاد کند حتما ابتدا با کمک روانپزشک اين مسائل را درمان کنيد اگر علائم جسمي اي باقي ماند بررسي شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران