۳۵
آقــا

دست زدن دائم کودک به گوش هایش؟

با عرض سلام . دختری یک سال و هفت ماهه دارم که اکثر مواقع دست به پشت گوشهایش در روی سرش میزند و بیقراره در موقع دست یا چنگ کشیدن
.همیشه و از همون بچگی ، گاهی دست میزنه به روی سرش در قسمت پست گوش هاش و گاها وقتی خوبیده هم دست میکشه و بیقراره در خواب.
دکتر اطفال زیاد بردم که گفتن پرده گوشش قرمز نیست .چند وقت پیش سرما خورد و گوش و گلوش عفونت کرد که خیلی دارو مصرف کرد اما پرده گوشش قرمز بود تا اینکه دکتر عمومی بردم و گفت حساسیته و گوشش میخاره که چنگ میزنه و داخل چشم هاش از همون اول ، رگ قرمز داره که بر طرف نشده که گفت این هم به خاطرحساسیته. لطفا بگید آیا طبیعیه این حالت ها؟ فکر میکردم بیقراری همیشگی ش از دندونه ولی حالا شک کردم و خیللی نگرانشم .علتش چیه ؟ ممنونم

2 پـاسـخ

بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در خمین