یبوست پسر پنج ساله ام؟

با عرض سلام و خسته نباشید
آقای دکتر پسرمن از تیر ماه زیر نظر شما بودن برای درمان یبوست،که داروی دست سازتان را ویشنهاد کردید و آن دارو برایش عالی بود و بعد دو ماه کامل درمان شد و دیگر دارو را ادامه ندادم تا چند روز پیش هیچ مشکل یبوستی نداشت ولی الان دفع برایش کمی مشکل شده و با درد است ،میخواستم از شما بپرسم که آیا داروهای شما تاریخ مصرف دارند یا میتوانم طبق تحویز قبلیتان دوباره قبل از ناهار دارو را مصرف کند.در تیر ماه چون در اهواز زندگی میکردیم چند شیشه خریداری کرده بودیم و در یخچال نگهداری شده.آیا میشود استفاده کند یا باید مجددا مراجعه شود؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    بله، لازم است مجددا ويزيت بشه. قبلا هم تاکيد کردم که لازمه درمان يبوست تداوم درمان و پيگيري هاي بعد از آن هست. شما درمان رو زود قطع کرديد و يبوست تدريجا داره بر مي گرده. دارو هم معمولا تا 3 ماه به شرطي که مزه و حالت آن تغيير نکرده باشه قابل استفاده هست. در اولين فرصت که گذرتون به اصفهان افتاد بياريد ببينمش.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 232 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد و تغذيه کودکان در تهران