۳۸
۶۲
آقــا

غربالگری اول؟

سلام وقت بخیر نتیجه غربالگری سندرام دون من screen positive شد خیلی نگرانم 😪😪😪

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير اگه جواب غربالگريتون مثبته تا قبل از 18 هفته فرصت دارين آمينوسنتز انجام بدين، بيمارستان هاي دولتي هم انجام ميدن، اگه تهران تشريف دارين ميتونيد تشريف ببريد بيمارستان آرش و خانم دکتر پيرجاني ( فوق تخصص پريناتولوژي) و انجام بدين،درصد زيادي از افرادي که غربالگريشون مثبته نتيجه آمينوسنتزشون منفيه و جواب قطعي فقط از طريق آمينوسنتز امکان پذيره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران