درد مچ پا؟

سلام وقتتون بخیر
اقای دکتر من دو روزه که گچ پامو باز کردم دچار شکستگی جونز شده بودم دکتر بهم گفت که کامل وزنتو بنداز روی پای شکسته ات و سعی کن مثل یه فرد عادی راه بری ولی کلن این پای راستم که دچار شکستگی شده درد شدیدی داره هنگام راه رفتن مچ پا پاشنه پا حتی زانوم هم درد میکنه گچ تا زیر زانوم بود و پای راستم که شکسته از ناحیه مچ و ساق عضلات کوچک تری نسبت به پای دیگرم داره ایا این مشکلات نشان از جوش نخوردنه؟!
و اینکه برای بهبودی چه کاری انجام بدم ورزش های پیشنهادی چی هست ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير دردهاي کلي پا، تغيير رنگ و تورم زمان آويزان بودن و ايستادن طولاني و نيز لاغر شدن ساق از عوارض گچ گيري است که گاها ديده ميشود. به تدريج و با فعاليت تدريجي بهتر ميشود و فيزيوتراپي بهبودي را تسريع مي‌کند. اگر هنوز درد در محل شکستگي وجود دارد توصيه به راديوگرافي کنترل ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران