۵
۲۰
خانــم

جسم خارجی در چشم؟

با سلام و احترام

از دیشب در چشم چپ دختر 5 ساله ام، یک جسم خارجی بسیار کوچک (شبیه به یک دانه اکلیل) بر روی قسمت قهوه ای رنگ چشمش مشهاده کردم.البته اصلا قرمزی و احساسی درد در چشمش وجود ندارد
با شست و شو خارج نشد.

امروز هم دخترم را به بیمارستان فارابی بردم ، اونجا با سوآپ نتوانستند جسم خارجی را دربیاورند. چون دخترم مرتب سرش رو تکان میداد و همکاری نمیکرد

پماد اریترولیدین و قطره بتونی میاد 10 دادند و گفتند استفاده کن تا 3 روز دیگه

با وجود اینکه جسم خارجی به وضوح در چشم دخترم دیده میشه، اما اصلا چشمش اذیت نیست و حتی قرمز هم نشده
به شدت نگرانم و نمیدونم باید چه کار کنم

2 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک اطفال و کودکان در تهران