۴۲
۷۵
آقــا

فتق اینگوینال در سمت چپ مثانه بغل الت تناسلی؟

سلام دکترجان بنده یه ماه پیش سمت چپ مثانه و پایین شکمم سمت چپ یعنی دو جا کم ورم کرده بود درد خفیف داشتم دوبار سونوگرافی یه جا سمت چپ مثانه ام فتق اینگوینال نشان داده ایا نیاز به عمل جراحی هست یانه.ایا عمل جراحی باعث ناباروری میشه یانه.باتوجه به اینکه عمل فتق بنده سونوگرافی نشان داده پنج میلی هست ایا بدون عمل راهی برای درمان هست.خواهشمندم جواب بدید تا از نگرانی خارج شم.بنده محمدرضا بیگ هستم چهل ودوسالمه مجردم.

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در بوشهر