۳۳
۵۴
خانــم

قرص گلوکوفاژ؟

من از متخصص زنان سوال دارم آیا مصرف قرص گلوکوفاژ در زمان بارداری مجاز است یا خیر ؟

1 پـاسـخ

  • سلام قرص گلوکوفاژ در حقيقت برند خارجي متفورمين هست، براي درمان خانومها باردار با ديابت آشکار و حتي در ديابت بارداري درمان ارجح در مواردي که ميزان قند بالاست و با رژيم غذايي قابل کنترل نيست، انسولين هست اما بعضي از پزشکان از داروهايي مثل گلوکوفاژ و گليبوريد که همون متف فورمين هستن براي کنترل قند استفاده ميکنن، اين داروها از جفت عبور مي کند ولي مطالعات قوي مبني بر بروز مشکلات جدي در جنين در دست نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران