۱۸
۷۴
خانــم

تاسی سر به صورت طولانی مدت ادامه داشته از سن بلوغ تا الان دیگه چیزی باقی نمونده ؟

سلام خسته نباشید
من چند ساله که به ریزش مو شدید دوچار شدم
سال های اول از قرص های هرویت و زینک و لوسیون تقویتی استفاده می‌کردم
که یا نتیجه کوتاه مدت بود یا نتیجه نداشت
ولی بعد یعنی 16 و 17 سالگی شروع به مصرف دارو های هورمونی کردم (ماینوکسیدیل و فیناستراید 5 و 1با وجود نرمال بودن جواب آزمایش هورمون ها ) بعد از کمی قطر مو ها بیشتر شد با رشد یکسری پرز ها تاسی ها کمی( نه زیاد) پوشانده شد
اما با این حال قسمت جلوی سرم (کمی عقب تر از ناحیه رویش مو ) که تاسی سرم تو این شش،سال از آنجا شروع شده بود کمترین تغییری نکرد
کمی سهل انگاری در طی مصرف این دارو باعث شد تا تمام آن پرز ها و موها از بین بره ، الان به حالت قبل برگشتم و مصرف داروی ماینوکسیدیل به هیچ وجه دیگه جواب نمیده
. دوچار عارضه تاسی در قسمت پشت سر هم شدم که نتیجه ی چکیده شدن اشتباهی ماینوکسیدیل در این قسمت شده
که در این باره واقعا نمیدونم چه چاره ای دارم و آیا این وضعیت اورژانسی هست یا نه

.به دکتر زنان مراجعه کردم گفتن احتمال تخمدان پلی کیستیک هست
و پس از آن مصرف فیناستراید رو قطع کردم
و به دستور پزشک زنان، قرص اسپیرونولاکتون را همراه ماینوکسیدیل مصرف میکنم به همراه قرص هایی مثل سیپروترون کامپاند
ولی هیچ و هیچ افاقه ای روی موهام نکرده و احساس میکنم بدتر هم شده
چکار کنم دکتر توروخدا کمکم کنید

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو و زيبايي در تهران