۲۱
۵۳
خانــم

ماندن مدفوع در پشت مقعد و درد مبهم پهلوی راست(جلو)؟

سلام وقت بخیر
من یه مدت درد معده و درد مبهمی در جلوی پهلوی راستم داشتم (هم اینکه مدفوع پشت مقعدم میموند و حالت تهوع هم داشتم) که به دکتر مراجعه کردم و کپسول آموکسیسیلین 500 هر 12 ساعت 2 تا و قرص کلاریسین 500 هر 12 ساعت 1 عدد تجویز کردن به همراه پنتوپرازول 40 صبح ناشتا و قبل خواب تجویز کردن به مدت 10 روز طبق گفته خودشون مصرف کردم و بعدش فقط گفتن پنتوپرازول و ادامه بدم تا یک ماه
الان دو هفته بود ک خوب بودم ولی باز تقریبا علائمم برگشته (قبل از قاعدگیمم هست) البته کمتر و گاهی اوقات ولی خب هست
میخواستم ببینم مشکل چیه؟ ممکنه از رودم باشه؟
یبوست یا خون در مدفوع و... ندارم
تیروئید دارم و قرص مصرف میکنم
رفلاکس معده هم دارم (آندوسکوپی شدم و فقط گفتن رفلاکس دارم)
در آخرین آزمایشم پرولاکتینم خیلی بالا بود که هنوز مجدد آزمایش ندادم
و سونو هم دادم و مشکلی در رحم و تخمدان ها و طحال و صفرا و کبد و کلیه ها نبوده
ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام.خيلي وقت ها احساس دفع ناکامل مدفوع و درد شکم ناشي از سندروم روده عصبي و عادات روده اي فرد است.مصرف آنتي بيوتيک دوره اي و رژيم غذايي با سبزي، ميوه و مايعات فراوان به بهبود علايم شما کمک ميکنه.پودر موسيليوم بگيريد و يک شب در ميان يک عدد استفاده کنيد.با توجه به اين که آزمايشات و سونوگرافي نرمال بوده است فعلا صبر کنيد.اگر بهتر نشديد بايد به پزشک گوارش مراجعه کنيد و کولونوسکوپي انجام بدهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) در تهران