۳۲
۶۵
خانــم

دیسک کمر؟

باسلام اقای دکتر دیسک l2l3 من خیلی بیرون زده اغلب دکتر ها برام عمل جراحی را پیشنهاد میکنند اما من از عواقبش میترسم من سی ودو سال دارم میخواستم بدونم شما چه پیشنهادی دارید؟

1 پـاسـخ

  • با سلام در درمان دیسک اخرین برنامه معتبر درمان پلکانی است که اولین پله درمان ،درمان توانبخشی فعال ستون فقرات است .بعد عمل بسته شامل لیزر ،دیسکوژل و...ودر نهایت عمل جراحی باز.منتها اگر بی اختیاری ادرار،ضعف پیشرونده عضلات و بی حسی اطراف مقعد داشته باشید عمل اورژانسی نیاز است در سنین پایین در صورت نبود علایم اورژانسی عمل جراحی باید به تعویق بیافتد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 623 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در ازنا