۳۰
۵۰
خانــم

تاخیر در پریودی؟

سلام وقتتون بخیر
بنده ماه پیش در دوران قاعدگی رابطه محافظت نشده داشتم که بلافاصله هم قرص اورژانسی استفاده کردم.و الان یک هفته از زمان پریودیم میگذره و پریود نشدم.روز سوم ازبیبی چک استفاده کردم جواب منفی بود اما بصورت کمرنگ.روز هفتم تکرار کردم اینبار قاطعانه منفی بود.ولی متاسفانه باز پریود نشدم.ضمنا قبل از موعد قاعدگی ترشحات پنیری همراه با خارش داشتم که با استفاده از پماد رفع شد.از روز هفتم شروع به استفاده از قرص دوفاستون کردم روزی 2 تا.من بشدت نگرانم.میشه لطفا راهنماییم کنید.مچکرم

1 پـاسـخ

  • سلام
    قرص دوفاستون را نبايد از روز هفتم دوران ماهيانه استفاده کرد،در ضمن هيچوقت بدون تجويز پزشک از داروهاي هورمون دار استفاده نکنيد. براي مشگلتان حتما به پزشگ متخصص زنان مراجعه فرماييد چون بايد معاينه شويد و احيانا ممکن است سونو گرافي هم لازم باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 235 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران