ریزش موسر؟

با عرض سلام ادب احترام مدت 3 سال است دچار ریزش مو سر در ناحیه وسط سر به سمت جلو سر می باشم که پوست سر با تغییر رنگ از قرمز به قهوه ای که در آن محل ریزش مو به چشم می خورد با مراجعه به متخصص مو با نمونه برداری وبه مدت یکسال استفاده موهای ضغیف شروع به رشد نمود اما بلا فاصله بعد یک هفته می ریخت (دارو ماینوکسیدیل 5%ومحلول SO.P.AIUOhol50cc clobetasol

1 پـاسـخ

  • با سلام
    به همراه جواب نمونه برداري جهت ويزيت مراجعه بفرماييد.
    موردي که شما فرموديد(ريزش مپ همراه با تغيير رنگ در پوست سر در ناحيه ريزش) ممکن است از موارد ريزش موي التهابي با اثر پايدار بر رشد مو باشد که نيازمند درمان سريع حهت حفظ سلولهاي زاياي مو مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 268 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در شیرگاه