آیا انجام (آی وی اف) نسبت به (بارداری طبیعی) میتواند شانس مشکل ژنتیکی جنین را کاهش دهد؟ یا دو مقوله مستقل هستند؟

توضیحات:
لطفا زمان کافی برای بررسی سوال و پرونده لحاظ شود و هزینه مشکلی ندارد. در صورت نیاز به جلسات آنلاین حضوری علاقمند هستم.

محل زندگی:
کشور لوگزامبورگ

سابقه درمانی خودم:
1. تشخصی بیماری اختلال دوقطبی حدود 6 سال پیش پس از استرسهای شدید کاری و مهاجرتی با عارضه غالب مانیاک و پرانرژی بودن. مصرف مرتب دپاکین. 1500 گرم در در روز در حال حاضر.
2. سابقه طولانی مدت پرکاری تیرویید از 20 سال پیش که در حال حاضر کاملا متعادل هست و مقدار بسیار کمی متی مازول میخورم.

سابقه بارداری:
1. مشکل ژنتیکی جنین قبلی (بیش از دو سال پیش) به خاطر میکروسفالی که در 6 ماهگی جنین . دکترها نظر به توقف بارداری دادند
2. تستهای ژنتیک کامل انجام شد و هیچگونه آنومالی ژنتیکی در پدر و مادر دیده نشد
3. از حدود 6 ماه پیش تلاش مجدد ناموفق برای بارداری طبیعی
4. تست اسپرم کیفیت کم و عدم موبیلیتی اسپرم را نشان میداد که در حال حاضر پس از مصرف ویتامینهای مخصوص تا حدودی بهبود یافته.
لطفا آزمایش اخیر را به پیوست ببینید. به زبان فرانسه ولی همه لغات اصلی مشابه انگلیسی است.

5. از آنجا که سن همسرم 37 سال است به صورت همزمان مشاروه برای انجام آی وی اف در جریان است و برای بارداری مجدد عجله داریم.
6. سوالهای اساسی :
- آیا انجام (آی وی اف) نسبت به (بارداری طبیعی) میتواند شانس مشکل ژنتیکی جنین را کاهش دهد (با توجه به مشکل جنین قبلی)؟ یا دو مقوله مستقل هستند؟
- راهکارهای بهبودی کیفیت اسپرم برای افزایش شانس بارداری طبیعی؟

وضعیت جسمی:
ورزشکار. کمی اضافه وزن بخاطر مصرف دپاکین. سیگار یا دراگ به هیچ عنوان نمیکشم. الکل به صورت تفنی ماهی دو بار به اندازه معقول.

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران