۲۰
۵۰
خانــم

خوردن قرص چاق کننده؟

سلام.من دختر 20 ساله با وزن 50 و قد 167 هستم.تقریبا بعد از بلوغ افزایش وزنم کمتر شد و ب مشاور تغذیه هم مراجعه مردم و و تا چند ماه تونستم 4 کیلو اضافه کنم‌اما کلا کم غذا هستم.خواستم بپرسم قرص چاق کننده ی خوبی هست که بتونه بدون ضرر و برگشت وزنمو تا حدودی بیشتر کنه؟

1 پـاسـخ

  • سلام دخترم داروها يا مکمل ها در شرايط خاص و کوتاه مدت تجويز مي شوند. بهترين راه براي وزن گيري ابتدا شناخت علت يا علل لاغري يا کاهش وزن و بهره گيري از يک رژيم غذايي مناسب است. لذا توصيه مي کنم قبل از مصرف هر دارويي به متخصص تغذيه مراجعه کنيد تا با بررسي باليني و نتايج آزمايشات مورد نياز برنامه ورژيم مناسب غذايي و در صورت نياز مکمل تجويز شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران