۲۳
۶۰
خانــم

مشکل زوج؟

سلام خانم دکتر من روز خاستگاری به آقا و خونواده گفته بودم خونه ای که قراره توش زندگی کنیم شهر من باشه اونا هم قبول کرده بودن حالا در یکی از منزل های مامانم اجاره میشینیم از ی طرف مامانم اجاره میگیره ومیگه کم کم ب فکر خونه باشین این خونه برای شما نیست از یه طرف شغل شوهر 15روز سرکار یه شهر دیگه15روز کنارمه بیکار میشه حالا هر روز صب تا شب شب تا صب میگه حوصلم سر رفته تا میاد میریم خونه مامانش اینا تا دو روز قبل این ک بره سر کار وقتی هم میریم شهر اونا دو دستی میچسبه ب خانواده من از یاد میرم چطور میتونم حلش کنم این موضوع رو (خونه اونا هم سه طبقه هست وقتی ما میریم طبقه دومشون ک برای مهمون نگه داشتن جا هست واس موندن طبقه سوم هم قرار بود بدن ب شوهرم چون خونه ما شهر من هست اون مونده برای برادر شوهرم (در حالی ک پدر داماد درقبال خونه فقط 30تومن توافقی ب مامانم اینا دادن )

1 پـاسـخ

  • سلام،الان اگر من درست متوجه شده باشم،مشکل شما محل سکونتتون هست؟ که در اين صورت حتي اگر اجاره هم باشين،سعي کنيد مستقل عمل کنيد،هر چند مشکل شما نياز به بررسي دقيق تر داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران