۳۳
۶۱
خانــم

شکل لابیا باید چگونه باشد. ممنون میشم جواب بدید.ضروریه تشکر ؟

با سلام. من سه بار عمل سپتوم واژن و واژینوپلاستی انجام دادم یک مدت هم به پیشنهاد دکترم بعد عمل از کن یا مولد مصنوعی استفاده کردم بعد عمل لابیاهای کوچک من از بالا وپایین به هم وصل نیستن علتش چیه که لابیاکوچک من بعدعمل ازبالا وپایین به هم وصل نیستن ؟وشکل طبیعی لابیا باید چه جوری باشه آیا موردی مثل من که لابیاهای کوچک آن از بالا به پایین به هم وصل نباشه هست ؟.وآیا کسی زایمان طبیعی کرده بعد عمل زایمان در همان لحظه لابیاهای کوچک آن با بخیه از بالا وپایین به هم وصل میشن یا خیر ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان، نازايي و زيبايي در تهران