درد در قفسه سینه و پشت حدود پایین گردن دارم و نفخ شدید پر درد دارم ضمنا طبق دستور شما هر روز صبح قبل از صبحانه اوزونیم 40 مصرف میکنم ؟

من مریض شما هستم و تحت معالجه میباشم در حدود دو هفته است که حالم بد شده و نتوانستم جهت مراجعه به مطب نوبت بگیرم خواهشند است در خصوص این موضوع راهنمایی بفرمایید نام من ایرج جمالی است خدمت شما پرونده دارم
حدود دو هفته است که درد در قفسه سینه و پشت حدود پایین گردن دارم و نفخ شدید پر درد دارم ضمنا طبق دستور شما هر روز صبح قبل از صبحانه اوزونیم 40 مصرف میکنم مدفوع و بادی که از معده خارج میشود بسیار بد بو است و کلا دلهره و بی قراری نیز دارم

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران