۴۱
۷۰
خانــم

قطع پا از زیر زانو و عصب زنده ؟

سلام .وقت بخیر .من 14 سال پیش در اثر تصادف پام از زیر زانو قطع شده ولی همیشه قسمت پایین پا درد دارم و برای داشتن پروتز مشکل دارم
شما میتونید کمکی در این رابطه به من کنید که باید چکار کنم حساسیت پام از بین بره؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير درد در محل ناحيه قطع شده يا به اصطلاح استامپ آمپوتاسبون چندين علت ميتواند داشته باشد لذا بايد ابتدا ارزيابي شود. استامپ يا انتهاي عضو قطع شده نامناسب که به خوبي با پروتز فيت نميشود و يا پروتز مناسب آن انتهاي قطع شده نيست. Phantom pain يا به اصطلاح حسي که هنوز شما اون اندام قطع شده رو داريد و قاعدتا آزار دهنده مي‌باشد. Neuroma يا درد در محل انتهاي اعصابي که قطع شده است که درد در يک منطقه خاص است و حس حالت برق گرفتگي گهگاه با پوشيدن پروتز به شما ميدهد. و حتي ضربه به آن ناحيه بدون پروتز هم دردناک است. به هر حال بسته به مورد نياز به اقدام خاص خود را دارد. سلامت باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران