۲۱
۷۶
آقــا

درد در ناحیه، داخل استخوان ساق پای راست؟

سلام و وقت بخیر خدمت دکتر میثم باایمان عزیز
به مدت یکی دو هفته هست که در ناحیه داخل استخوان ساق پای راست احساس درد دارم، البته درد این ناحیه به این صورت نیست که نتونم راه برم و اذیتم کنه به این صورت هست که، وقتی ورزش میکنم بعد ورزش کردن، بعد از هنگام راه رفتن در استخوان ساق پام احساس درد خفیفی میکنم ولی راحت میتونم راه برم، همون طور که گفتم خیلی حاد نیست، اما وقتی با انگشتم به اون ناحیه، یعنی حدودا 10 سانت بالای مچ فشار میارم دردش فعال میشه و اذیتم میکنه.
با توجه به مشکل مطرح شده بنظر شما بنده باید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
قد بنده 176 سانت هست.

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در گرگان