۳۹
۸۰
آقــا

درد شکم که چند روزی آغاز شده و دکتر با گذاشتن سوند که خیلی اذیت میکنه میکنه ؟

سلام آقای دکتر از بعد از ظهر شنبه دچار لرز شدم گفتم شاید به کرونا مبتلا شدم ولی بعد یک روز سرفه و شکم درد خیلی شدید داشتم و ادراری خیلی کم داشتم رفتم دکتر دو تا آمپول زدن چند ساعتی خوب شدم ولی بازم درد آغاز شد رفتم بیمارستان گفتن باید سوند بزاریم که متاسفانه موقع رفتن به سرویس سوند گیر کرد لای در سرویس و خون ریزی کرد رفتم دکتر گفت مثانه ات پاره شده باید جراحی کنی الان با کمبود اشتها و اسهال و بی حوصلگی مواجه شدم .و دکتر گفته بعد 14 روز باید سوند برداشته بشه و سونوگرافی بشی لطفا کمک کنید

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران