۶
۵۳
خانــم

اضافه وزن دخترم؟

باسلام دخترم دچار اضافه وزن هستش آزمایش چکاب کامل و آزمایش هورمون داد شب 2عدد قرص دگزامتازون و صبح 8 آزمایشگاه جواب آزمایش رو گفتند هیچ مشکلی نداره ولی این اضافه وزن داره اذیتش می‌کنه داروی چربی سوزی کناره کنترل تغذیش میتونم بهش بدم که کمک بشه زودتر وزنش بیاد پایین اسمش چی هستش ممنونتون میشم .،🙏

1 پـاسـخ

  • با سلام وقت بخير ، بدون معاينه و بررسي کامل کودک امکان پاسخ دقيق را ندارم ، چون شرايط هر فردي از نظر سوخت و ساز دروني متفاوت است ، ممکن است دارو و يا مکملي براي فردي مفيد ولي براي فرد ديگري مضر باشد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران