مشکل عاطفی ؟

سلام دکتر وقتتون بخیر
من 17 سالمه و خیلی وقته که دختر خالم رو دوست دارم یک جوریم
از صب که بلند میشم میشینم تو پیویش تا اخر شب که میخوام بخوابم وقتی عکس یا صداشو میشنوم قلبم تند تند میزنه و دست و پاهام میلرزه همش به اون فکر میکنم ینی تو هر ثانیه اسمش و چهرش جولو چشامه و کلن به اون فکر میکنم
بهترین وقتم زمانی میگزره که باهاش چت میکنم اصن نمیفهمم چطوری ساعت میره حتی جوری شدم که به هیچ دختری نگاه نمیکنم فقط به اون فکر میکنم میشه کمکم کنید که چیکار باید بکنم سپاس از شما

2 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اعصاب و روان و درمان اختلالات روانپزشکي بزرگسال و کودکان در تهران