۳۶
۷۰
خانــم

تنبلی چشم؟

سلام خانم دکترمن ازبچگی تنبل بودن چشمام ولی متاسفانه والدینم پیگیری نکردن تازمانیکه خودم بزرگ شدم ولی بخاطرنمره بالای چشمم عینک نمی زدم تااینکه خیلی ضعیف شدن وبازم ازلنزطبی استفاده کردم وعینک نزدم تاپارسال که شماره چشمم 12 شدهم چپ هم راست بابت عمل لیزیک هم دکترگفتن مانعی نداره وعمل میشع شماعمل انجام میدیدبااین شماره چشمم وآیابهترمی شون وضعیت چشمام

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک و فلوشيپ آب سياه ( گلوکوم ) جراحي اب مرواريد اصلاح شماره چشم با ليزر در تهران