نشانه دیابت؟

من خانم 39 ساله ای هستم.وبه تازگی چشمم قرمز میشه و بعد یه هفته خودش از بین میره ودوباره به وجود میاد بدون درد وخارش.فشار خونم بالا نیست .و برای بارداری به پزشک مراجعه کردم وطی 3 ماه قرص متفورمین مصرف کردم وطی این مدت 10 کیلو وزن کم کردم میخواستم بدونم این نشانه ابتلا به دیابت نیست؟{تشتگی وتکرر ادرار وخستگی زیاد احساس نمی کنم}

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    اين علامت بيشترمطرح کننده بيماري چشمي ساده اي شبيه ناخنک به نام پينک آکولااست که چون خيلي اذيت نميشويدقطره ودارويي لازم نيست وباقرارگرفتن درمعرض بادوبه خصوص گردوخاک ممکنست ظاهروبعدازچندساعت تاچندروزبرطرف شودالبته درطول سالهاي بعداحتمال پيشرفت بيماري ولزوم درمان هاي گفته شده هست وسرانجام هم ممکنست باناخنک همراه شودولي مشکل چنداني برايتان نخواهدبودودرمان درصورت پيشرفت آن بازساده است(حتي جراحي براداشتن ناخنک وپينک آکولاي بزرگ شده هم مشکل بزرگي نيست وساده وسريع است)وبه هرحال قابل درمان کامل است.احتمال پيشرفت بيماري درحدود50درصداست وجاي نگراني نيست.امادرموردمرض قنداين علامت مرض قندنيست ولي دربيماري ديابت قندي(مرض قند)ممکنست شدت بيشتري داشته باشدويابيشترظاهرشودکه بازجاي نگراني نيست براي تشخيص ديابت بايدآزمايش شويدوالبته چون ويزيت حضوري نشده ايدجهت اطمينان ازسلامت چشم بايدمعاينه وفشارچشمتان اندازه گيري شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران