ناسازگاری کودک؟

سلام آقای دکتر پسر هشت ساله ای دارم که تمرکز پایینی داره و ویدا نسبت به درس و رشته ورزشی بی علاقه. شده بشدت لجباز و پرخاشگره بیشتر موقع غذا خوردن مخالفت میکنه اصلا میلی به غذا نداره برای همه چیز لج میکنه. حموم نمیره. مسواک نمیزنه کلافم کرده. دیگه تحملشو ندارم هرچی بهش میگم. تو روم وایمیسه میگه اصلا نمیخورم اصلا دلم نمیخواد بزن حموم دلم نمیخواد برم باشگاه احساس میکنم تقصیر منه چون شوهرم خیلی بی مهره و از وقتی بچه دومم بدنیا اومده کلا منو کنار گذاشته و حتی جاشم جدا کرده حال روحی خودم خیلی بده همش دلم میخواد برگردم به زمان قبل بچه دار شدنم خیلی عصبی شدم گاهی به خودکشی فکر میکنم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير اولويت با درمان خودتون هست ک يکي دو جلسه بهتون کمک بش اوضاع روحيتون بهتر بش و بعدش مشاوره با همسرتون هست ک يکسري موارد هم ب ايشون آموزش داده بش و در نهايت مديريت کردن بچه...چون مشاورتو ظرافت و پيچيدگي خاصي داره بنا بر شرايطي که فرمودين نوبت بگيرين براي مشاوره حضوري پيش بنده و يا اگر در شهر ديگه هستي پيش يک متخصص روانشناسي و يا ميتونين با بنده مشاوره تلفني داشته باشين و زنگ بزنين تلفن ثابت مطب که براتون نوبت مشاوره تلفني مديريت بش

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در خرم آباد