ناویکولار فرعی؟

با عرض سلام و خسته نباشید.ازمایش خونی که انجام دادم بالا بودن اسید اوریک رو نشان می داد با توجه به شرایط الوپورینول مصرف کردم که خیلی بهتر شدم ولی الان چند وقته خیلی اذیت میشم هنگام راه رفتن ام ارای هم علایمی از شکستگی نشان نداد همکار محترم شما فرمودن که ناویکولار فرعی داری که باید جراحی شود.ممنوم اکر راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • با عرض سلام و وقت به خير براي تشخيص و يا تاييد اون بايد معاينه انجام و مدارک تصويربرداري نيز رويت شود. با فرض تشخيص درد با منشا استخوان ناويکولار فرعي در يک پايي که تغيير شکل قوس داخلي پيدا نکرده است: شروع درمان به صورت غير جراحي مي‌باشد به صورت حداقل شش هفته. عموما در پايي که تغييرشکل نداده است به درمان غيرجراحي پاسخ ميدهد. کاهش وزن و کفش مناسب در پيشگيري از عود کمک مي‌کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران